​​​​​​​​

Huolenpitosopimus

​​​Huolenpitosopimus - järkevä tapa huolehtia autostasi 

SEAT-huolenpitosopimus asiakasystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa SEAT-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan.

Laajat ja laadukkaat palvelut
Huolenpitosopimus sisältää maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sekä kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset, katsastustarkastuksen sekä auton pesun määräaikaishuoltojen yhteydessä. Käytössäsi on laaja, asiantunteva ja koko maan kattava SEAT-huoltoverkosto. Palvelusisältöä voit kasvattaa halutessasi myös jälleenmyyjäkohtaisilla lisäpalveluilla, kuten renkaiden säilytyspalvelu, kesä- ja talvipyörien kausivaihdot, sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi tai ajoneuvon nouto ja palautuspalvelu.

Joustaa ajomääräsi mukaan
Huolenpitosopimus voidaan tehdä uuteen autoon aluksi kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Tämän jälkeen sopimusta voidaan jatkaa vuodeksi kerrallaan, kuitenkin korkeintaan 5 vuodeksi tai 200 000 ajetun kilometrin ajaksi. Sopimushinta määritetään juuri sinun autonkäyttösi mukaan, ottaen huomioon ostamasi SEATin malli ja varusteet sekä arvio vuosittaisesta ajosuoritteesta. Sopimusta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana, mikäli vuotuinen ajomääräsi poikkeaa alun perin arvioidusta. Luonnollisesti voit myös milloin tahansa halutessasi irtisanoa sopimuksesi päättymään vain yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Jatkoturva riskien hallintaan
Sopimushinnoittelu perustuu arvioon huoltojen ja korjausten kokonaiskustannuksista ajosuoritteen / sopimuskuukausien mukaan. Kiinteä, sopimusvuosittain vaihtuva kuukausihinta sisältää myös huolenpitoturvan, joka on vakuutuksenomainen suorite riskien hallintaan. Huolenpitoturva kattaa mm. ennalta arvaamattomien vikojen korjaukset takuuajan jälkeen. Kun otat autollesi huolenpitosopimuksen, saat samalla autollesi jatkoturvan koko sopimuskauden ajaksi. Huolenpitosopimuksen avulla voit hankkia autollesi jatkoturvan peräti viideksi vuodeksi tai 200 000 km saakka.

Huoltokustannukset tarkasti tiedossa
Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista. Vain veroluonteiset maksut, polttoaineet ja vakuutukset sekä renkaat ja muutamat muut sopimuksen ulkopuolelle rajatut kohteet jäävät erikseen hoidettaviksi. Kaiken muun palvelun saat ilman erillistä korvausta SEAT-merkkihuollon asiantuntevalta ja ammattitaitoiselta henkilökunnalta. Kaikissa, autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään tietysti vain laadukkaita alkuperäisiä SEAT-varaosia.

Parasta vastinetta rahalle
SEAT-huolenpitosopimusasiakkaana maksat sopimuskauden aikana vain niistä huoltokuluista ja palveluista, joita sopimuskauden aikana käytät. Mikäli sopimuskauden päättyessä maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat, kuin toteutuneet sopimuskulut (huolto- ja korjauskulut, hallinnointikulut, viivästyskorot ja perintäkulut ), palautamme erotuksen sinulle takaisin. Jos taas maksamasi kuukausimaksut ovat pienemmät, kuin sopimuskauden aikana kertyneet sopimuskulut, ei erotusta veloiteta sinulta takaisin vaan riski on siirretty jo maksamallesi huolenpitosopimukselle.

Paras jälleenmyyntiarvo autollesi
Huolenpitosopimuksen tarjoamien etujen myötä varmistat uudelle autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon, sillä laadukkaimman mahdollisen huolenpidon kohteena ollut autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto.

Mitä hyötyjä huolenpitosopimus Sinulle tarjoaa?

 • Matala kynnys päästä mukaan autokulujen hallintaan.
 • Huolenpitosopimus sisältää huolto- ja korjauskulut, jotka tulevat muutoinkin eteen.
   • Huolenpitosopimuksella budjetoit kulut tasaisemmin eikä huolto- ja korjaustoimenpiteet aiheuta talouteesi kulupiikkejä.
 • Huolenpitosopimuksella voit siirtää riskin ennalta arvaamattomista vioista ja korjaustarpeista huolenpitosopimukselle.
 • Uudessa huolenpitosopimuksessa et maksa turhasta, koska käyttämättömät kuukausiveloitukset palautetaan sinulle sopimuskauden päätyttyä takaisin.
 • Huolenpitosopimuksen omaava auto on suosittu myös käytettynä, koska sopimuksen voi siirtää uudelle omistajalle ja uusi omistaja voi olla varma auton hyvästä kunnosta myyntihetkellä.
 • Sopimus on voimassa kaikissa maahantuojan valtuuttamissa SEAT-merkkikorjaamoissa.
 • Asiakkaana voit itse vaikuttaa mahdollisen hintahyvityksen suuruuteen, huoltamalla autosi huolto-ohjelman mukaisesti sekä hoitamalla autoa oikein.
 • Saat autollesi huolenpitosopimuskortin, jolla sinut tunnistetaan ”kanta-asiakkaaksi”.

    ​Tarkemmat tiedot sopimuksesta, merkki- ja mallikohtaisesta hinnoittelusta sekä sopimusehdoista saat myyjiltämme.​