​​​​​​​​

Yksityisrahoitus

​​SEAT Rahoitus helpottaa auton ostamista

SEAT Rahoitus tarjoaa sinulle mahdollisuuden päättää autokaupasta jo autoliikkeessä – enää ei siis tarvitse käydä pankissa neuvottelemassa autolainan saantimahdollisuuksista, vaan voit hoitaa autokauppasi rahoituksen jo meillä. SEAT rahoitus on osamaksurahoitus, jolla maksat kuukausittain auton omaksesi. Pankkilainassa sinulta vaaditaan takauksia, mutta SEAT Rahoituksessa takuuksia ei tarvita, koska ostamasi auto toimii rahoituksen vakuutena. Voit kuitenkin maksaa milloin tahansa koko rahoituksen loppuun ilman lisäkustannuksia.

SEAT Rahoitus mahdollistaa sinulle sopivan kuukausierän

Kun olet valinnut sopivan auton, on olennaista, kuinka paljon haluat siitä kuukaudessa maksaa. Myyjiemme kanssa voit neuvotella Sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta. Kuukausierän suuruuteen vaikuttavat rahoitettavan osan suuruus, rahoitusajan pituus ja viimeisen erän suuruus. Korottamalla viimeisen maksuerän määrää pienennät muita kuukausieriä, ja samalla myös maksuaika lyhenee. Viimeisen maksuerän erääntyessä Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

1. Voit vaihtaa autosi uuteen, jolloin viimeinen maksuerä käsitellään autosi vaihtohyvityshinnassa eikä sinun tarvitse näin ollen maksaa viimeistä erää lainkaan.

2. Voit myös jatkaa rahoitusta uudella rahoitussopimuksella, jonka ehdot sovitaan jatkosopimusta tehtäessä uudestaan.

3. Maksat viimeisen erän, jolloin auto siirtyy kokonaan omistukseesi.

SEAT Rahoitus kätevästi autokaupan yhteydessä

Kun tiedät, minkä auton haluat, pyydä myyjältämme rahoitustarjous. Annat vain rahoituspäätöksen tekoon tarvittavat tiedot, ja rahoituspäätös tulee jopa muutamassa minuutissa. Kaikki rahoituspäätökseen liittyvät tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisina, ja SEAT Rahoituksen sopimusehdoissa noudatetaan osamaksukauppa- ja kuluttajasuojalakia.

SEAT Rahoitus lisäpalvelu: autovakuutus

SEAT Rahoitussopimuksen kuukausierään voit sisällyttää myös auton vakuutusmaksut sekä maksuturvan itsesi varalle.

SEAT Liikennekasko

Hinnaltaan edullinen, koko sopimusajan (enintään 60 kk) voimassa oleva kiinteähintainen vakuutuspaketti, joka maksetaan auton rahoitussopimuksen kuukausierien yhteydessä. Tällä tavoin saat vakuutuksellesi myös kätevästi maksuaikaa. Maksu sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen – vertaa vanhan vakuutuksesi hintoja SEAT Liikennekaskoon!

Lisätietoja liikennekaskosta saat myyjiltämme.